Üretim sürecinizi desteklemek, iş akışınızı kolaylaştırmak,
kapasitenizi en üst düzeye çıkarmak için biz hazırız…

Endüstriyel tesisiniz, üretken alanınızı en üst düzeye çıkarırken malzeme ve makine akışını yönlendirmeye yardımcı olarak operasyonlarınızı desteklemelidir. HimYap İnşaat’ta, sürecimiz  tesisinizi nasıl kullanmak istediğinizi en iyi şekilde anlamak için sizi dinlemeyle başlar. Daha sonra tesisinizi, operasyonunuzu desteklemek için özel olarak tasarlıyor ve inşa ediyoruz. Üretim ve imalattan lojistik ve dağıtıma kadar, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli sistem ve süreçleri destekleyen bina tesislerinde uzmanlaştık:

  • Tam ölçekli üretim hatları
  • Ağır makine
  • Hammadde işleme
  • Robotik KIVA sistemleri
  • Otomatik Depolama ve Erişim Sistemleri (AS / RS)
  • Toplama bölmeli yer, duvar ve çatı destekli konveyör sistemleri

Fabrika inşaatı ve yapıları söz konusu olduğunda, sizin için en iyisini planlıyoruz. Klasik tuğla ve harç binalarına ek olarak, bir dizi malzeme, teknoloji ve proje yaklaşımı kullanarak en karmaşık endüstriyel inşaat tesislerini teslim ettik. Günün sonunda, müşterilerimizin en iyi yaptıklarını yapabilmeleri için tesislerimizin gerçekleştirmesi gerekiyor.

Ana hatları ile hizmetlerimiz

Anahtar Teslim Sanayi Binaları
Ofis ve Showroomlar
Hangarlar, Saha Düzenlemesi
Altyapı İnşaatları
Konut ve Sosyal Tesis İnşaatları

Depolar ve Lojistik Tesisler
Sanat Yapıları İnşaatları
Boru Hattı Proje Uygulamaları
Hafriyat ve Dakapaj İşleri
Otoyol ve Karayolu İnşaatları

Sadece fabrika değil, Ön büro da inşa ediyoruz!

Birçok endüstriyel tesis, operasyonları yönetmek, siparişleri yerine getirmek ve müşteri sorunlarını çözmek için iyi organize edilmiş, iyi planlanmış bir ön ofise ihtiyaç duyar.

Ülkemizin önemli şirketlerinden bazılarının ofis ve showroomlarını da profesyonel bir tasarımla inşa etmenin gururunu da yaşıyoruz.