Biz Kimiz?

Bir aile şirketi olan HİM-YAP İnşaat, 45 yıldan beridir aktif olarak inşaat sektörünün değişik alanlarında faaliyetlerine devam etmektedir.

Son yıllarda ağırlıklı olarak sanayi yapılarında faaliyetlerini yoğunlaştıran Him-Yap İnşaat geçmiş yıllarda, Kara Yolu, Köprü, İçme Suyu ve Sulama Suyu şebekeleri inşaatı gibi alanlarda da taahhütler gerçekleştirmiştir.

Bunların yanında, Him-Yap İnşaat, Otoyol projesi inşaatlarında, Madencilik sektöründe Dekupaj projelerinde, Doğalgaz ve Petrol boru hatları inşaatlarında da deneyimlere sahiptir.

İmdat ORHAN

Gen Mdr. (İnş Müh İTÜ)

+90 532 504 4483

Misyonumuz

Him-Yap İnşaat tüm taahhütlerinde, Türkiye Cumhuriyeti kanun ve yönetmeliklerine uymayı, inşaat sektörünün gerektirdiği etik kurallara riayet etmeyi ve Mühendislik mesleğinin sağlamlık ve kalite standartlarına koşulsuz sadık kalmayı kendisine ilke edinmiştir. Sahip olduğumuz 45 yıllık deneyim tüm faaliyetlerimizde bize ışık tutmaktadır.

Değerlerimiz ve İş İlkelerimiz.

  • Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutmak.
  • Değişime ve gelişime açık olmak.
  • Yaptığı işte en iyisini gerçekleştirdiğine dair inançlı ve hevesli olmak.
  • En önemli Sermayemizin insan kaynağı olduğunu unutmamak.
  • Sürekli gelişmek için fon, maddi kaynak ve nitelikli iş gücü yaratmak.
  • İşimizle ilgili üstün bir etik ve moral anlayışa sahip olmak.
  • Şirketimizin iş kültürünün, itibarının ve ideallerinin, kişisel kazançlarımızın önünde geldiğini bilmek.
  • Ast-üst ilişkilerinde hoşgörü, demokrasi ve ideallere saygı göstermek.

Kalite Politikamız

  • Hizmet Kalitesi ve güvenirliğinin, insanların hayatı ve yapılarının ömrü ile bağlantılı olduğunun bilinci ile çalışmak.
  • Ürün ve hizmetlerimizde ahlaki kaliteyi en üstte tutarak prensiplerimizden asla ödün vermeden kullanışlı  ve yüksek kaliteli binalar ve yaşam alanları üretmek.
  • Şirketimizin bütün maddi ve manevi kaynaklarını ve yeteneklerini, mükemmelliğe erişmek için sürekli canlı tutmak, tüm gücümüzü en iyi hizmet için seferber etmek.
  • HimYap İnşaat’ı sektörümüzün saygıdeğer ve örnek alınacak markalarından biri haline getirmek.
  • %100 Müşteri mutluluğu sağlamak.

Üretimde Mükemmelliyet


HimYap İnşaat rekabetin olduğu günümüz iş dünyasında şirketleri birbirinden ayıran noktanın kaliteye olan bağlılık olduğunun bilincindedir.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve beklentilerini karşılamak öncelikli hedefimizdir. Projenin her aşamasında yüksek performans ve arzu edilen kaliteyi sağlayabilmek için profesyonel HimYap çalışanları sürekli olarak müşterilerimizle interaktif iletişimdedir.

HimYap İnşaat olarak müşteri memnuniyetini saha içinde ve dışında yaptığımız görüşmelerle düzenli olarak ölçmekte ve sürekli iyileştirme anlayışı ile servis kalitesini sistemli bir şekilde geliştirmekteyiz.

İnsan Kaynakları Yatırımı


HimYap İnşaat olarak seçkin yeteneklere ve vasıflara sahip çalışanlarımızın yarattığı takım ruhu ile hedeflenen amaçlara başarı ile ulaşmaktayız.

Çalışanlarımızın yetkinliklerini artırmak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve amaçlarına ulaşmada ihtiyaç duydukları motivasyonu sağlamak için gerekli eğitim desteğini sağlıyoruz.

Başarımızda en büyük paya sahip çalışanlarımızın en değerli kaynağımız olduğunu biliyor ve onlara yatırım yapmaktan mutluluk duyuyoruz.